Startersdag 2023

Gepubliceerd op:
29
August
2023

Het nieuwe schooljaar begon gezellig voor alle nieuwe medewerkers. Collega's die nieuw starten bij Kopwerk leren elkaar in September kennen.

Tijdens de startersdag komt iedereen langs in Anna Paulowna bij Team Bestuurskantoor om alle ondersteunende functies én nieuwe onderwijzende collega's te ontmoeten. We leren graag de mens achter de functie kennen.

Daarnaast zijn startende leerkrachten uitgenodigd voor de kick-off van het begeleidingstraject. Alle beginnende leerkrachten en onderwijsondersteuners krijgen de eerste drie jaar in dienst bij Kopwerk begeleiding en ondersteuning. Zo krijgt het begin van je carrière in het onderwijs een enorme boost.

VacaturesScholen

“ Ik werk natuurlijk op één school, maar het is fijn dat ik ook collega's ontmoet op andere scholen. De informatie die ik kreeg was ook erg nuttig! Tof om zo Kopwerk te leren kennen.”

Nieuws

Stap voor stap komen we dichter bij een campus waar onderwijs, kinderopvang, het bedrijfsleven, de overheid, sport en recreatie nauw met elkaar samenwerken.

Lees meer

Op 1 februari openen wij ons groene plein; Schoter Tuijn, een groene tuin waar gespeeld, geleerd en ontdekt gaat worden.

Lees meer

Campus de Terp, een centrale plek waar je samen kunt leren, sporten en recreëren in Wieringermeer.

Lees meer

Startersdag 2023 was een succes! Iedereen leert elkaar persoonlijk en professioneel kennen.

Lees meer

CVO / De Fontein Texel bestaat dit jaar 100 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Lees meer

Stefan, leerling uit groep 7/8 in Enkhuizen droomt van een baan in de politiek en heeft een grote wens...

Lees meer

Deze escaperoom is uitdagend, leuk en educatief en is geschikt voor bovenbouwgroepen.

Lees meer