We kijken terug op een geslaagde KOP-tour: met de bus langs diverse scholen in de Regio Den Helder en op Texel.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de organisatie en de teams van de diverse scholen. We kijken met veel plezier terug op deze gevarieerde dag.

Kon je er niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd naar onze vacatures? Kijk op www.kopwerken.nl voor meer informatie. En neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Nieuwsgierig wat we jou te bieden hebben? Meld je dan aan voor onze ‘schoolreis’. Op 28 oktober nemen we jou en andere geïnteresseerden in een echte schoolbus mee op een informatieve sightseeing tour langs de scholen waar we dringend op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Je kunt kennismaken met het team, sfeerproeven en al je vragen stellen.

De bus vertrekt vanuit Den Helder en we maken dan de oversteek naar Texel. Je kunt ook opstappen bij De Skool in Den Burg. Na een tour over het eiland gaan we terug naar Den Helder. Je kunt uiteraard kiezen om wel of niet mee te gaan. Aan het einde van de tour heb je een goede indruk van onze scholen en weet je wat we van jou vragen en wat je van ons kunt verwachten. Meld je hier aan.

Vandaag is de dag van de Kopwerker. Alle collega's zijn in het zonnetje gezet. 

Met dank aan de initiatiefnemers, Tjitske en Jamila.

Nadat Bart Boltje de mail had gelezen over het lerarentekort, waarbij een van onze scholen, De Schoter Duijn, op dit moment het hardst wordt getroffen, aarzelde Bart geen seconde.  

Hij voelde de noodkreet en dit raakte hem. Hij heeft gelukkig de mensen om zich heen die hem privé bijstaan, zodat hij in staat is om extra te werken.

Een dik verdiend verrassingspakket is vrijdag door John Deckers aan hem overhandigd.

Zijn collega’s van de Schoter Duijn zijn ook in het zonnetje gezet met gebak. Zij zijn blij dat er weer een collega komt helpen, maar de bezetting is nog niet rond, dus wij blijven zoeken.

Bart, dank je wel voor jouw inzet!

Bart

Kopwerk is volop bezig met de ontwikkeling van het Strategisch Beleid voor 2023-2026.Strategisch beleid

Leren van toekomst en leren van verleden.

Goed samen leren, werken en leven.
Hoe gaan we dat de komende jaren aanpakken?

Met alle regio's ontwikkelen we één Strategisch Beleid.

80 Kinderen hebben hun input gegeven.
Hoe mooi is dat!