Jij in balans - Coaching en workshops voor medewerkers

Gepubliceerd op:
21
March
2024

Samen in balans

Eind vorig jaar heeft de Preventieve Gezondheidscheck plaatsgevonden. Hier heeft 68% van de medewerkers aan mee gedaan. Ter ondersteuning en versterking van je vitaliteit heeft Kopwerk in samenwerking met VitaValue alvast een eerste aanbod voor alle Kopwerkers.  

Aanbod workshops en coaching

Stichting Kopwerk wil graag verder investeren in het welzijn van collega's. Daarom zijn we bezig om met VitaValue een programma Jij in balans op te zetten. Voor de aankomende periode willen wij starten met een aanbod van individuele coaching. Daarnaast bieden wij een aantal workshops, online en interactief. Op basis van de uitkomsten van de Gezondheidscheck hebben we gekozen voor de volgende drie thema’s.

  • Voeding:   Alles over gezond eten (workshop 10 april)
  • Energiemanagement:   Energiek tijdens en na je werkdag (workshop 23 april)
  • Beweging:   Aan de slag met beweging en ontdek wat het je oplevert (workshop 16 mei)

Individuele coaching

Er zijn twee coaches beschikbaar binnen Kopwerk. Tussen jou en de coach is sprake van een vertrouwensrelatie. Dat wil zeggen, dat de coach niets deelt met anderen zonder jouw toestemming. Mocht je voorkeur hebben voor een externe coach, dan is dat ook mogelijk. Geef dit gerust aan.

Aanmelden Workshops en coaching

Als het goed is heb je een mail ontvangen van via je werkmail. Hierin staat een QR-code naar een website waarin je je kunt inschrijven voor de workshops en coaching. .

De drie workshops en de coaching staan onder elkaar. De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen. Mocht je de workshop wel willen volgen maar je kan niet op de voorgestelde data, stuur ons dan gerust een mail (te vinden in het bericht in je mailbox). Het aanbod van de workshops komt terug bij voldoende animo.

Jouw privacy is gewaarborgd

Belangrijk om te vermelden is dat jouw privacy gegarandeerd blijft. Kopwerk is niet bekend met de persoonlijke uitkomsten van de Preventieve Gezondheidscheck en zal zonder jouw instemming ook niet op de hoogte worden gebracht van deelname of de inhoud en uitkomsten daarvan. Dat is de reden waarom de coördinatie van trajecten bij VitaValue als externe partij is neergelegd.

Heb je vragen of geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Inge van verzuim.

VacaturesScholen

“ Ik werk natuurlijk op één school, maar het is fijn dat ik ook collega's ontmoet op andere scholen. De informatie die ik kreeg was ook erg nuttig! Tof om zo Kopwerk te leren kennen.”

Nieuws

Basisschool De Bruinvis uit Oudeschild op Texel is door de onderwijsinspectie beoordeeld met een voldoende tot goed. De inspectie vond dat het team de slogan 'Samen maken wij er een fijne school van' echt waarmaakt

Lees meer

Montessorischool de Wegwijzer in Enkhuizen heeft dit jaar een voldoende gekregen van de inspectie. Een mooie vooruitgang na het oordeel van het jaar daarvoor.

Lees meer

De Koningin Julianaschool in Den Helder heeft onlangs een zeer positieve beoordeling ontvangen van de onderwijsinspectie. De inspecteurs prezen de school op verschillende belangrijke gebieden, waaronder visie, ambitie, en kwaliteitscultuur.

Lees meer

De oplevering is een feit, maar het gebouw is nog niet af. We beginnen nu aan de inrichting. De komende tijd wordt er flink gewerkt zodat we voor de zomervakantie klaar zijn voor de verhuizing.

Lees meer

Samenwerking tussen Stichting Kopwerk, Kappio en Parlan vormt fundament voor Inclusief Kindcentrum De Fontein in Den Helder.

Lees meer

Voor Kopwerkers starten we met een programma 'Jij in balans'. Coaching en workshops draaien om jouw balans, werkgeluk en gezondheid.

Lees meer

Vijf collega's zijn in maart afgestudeerd aan de iPabo in ad PEP (ad Pedagogisch Educatief Professional).

Lees meer

Leerlingen Streekschool de Regenboog leren verslaggeven bij Noordkop Centraal.

Lees meer

Basisschool de Schoter Duijn heeft een nieuw schoolplein: de Schoter Tuijn!

Lees meer

Stap voor stap komen we dichter bij een campus waar onderwijs, kinderopvang, het bedrijfsleven, de overheid, sport en recreatie nauw met elkaar samenwerken.

Lees meer

Op 1 februari openen wij ons groene plein; Schoter Tuijn, een groene tuin waar gespeeld, geleerd en ontdekt gaat worden.

Lees meer

Campus de Terp, een centrale plek waar je samen kunt leren, sporten en recreëren in Wieringermeer.

Lees meer

Startersdag 2023 was een succes! Iedereen leert elkaar persoonlijk en professioneel kennen.

Lees meer

CVO / De Fontein Texel bestaat dit jaar 100 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Lees meer