Op de dag van de leerkracht, 5 oktober 2015 werden alle leerkrachten en medewerkers van De Wegwijzer in het zonnetje gezet. De ouderwerkgroep had voor deze speciale dag allerlei acties uitgezet.
In elke groep werd door de kinderen aan de leerkracht een foto-/verhalenboek aangereikt waarin de kinderen onder andere konden aangeven wat zij bijzonder vinden aan hun leerkracht en ook iets konden vertellen over henzelf. De leerkracht werd getrakteerd op een kop koffie/thee met een stukje appeltaart. En daarnaast kregen de leerkracht en de kinderen uit de groep nog een cadeautje. Dit betrof een bord met een bijzonder toepasselijke tekst.
Kortom, de leerkrachten zijn blij verrast en enorm verwend. Dat hebben zij natuurlijk ook helemaal verdiend.
Wat zijn wij als school blij en dankbaar dat wij zulke enthousiaste en betrokken ouders hebben die de leerkrachten van hun kinderen waarderen door ze zo in het zonnetje te zetten. Super bedankt!
Daarnaast zet Kopwerk elk jaar op de dag van de leerkracht alle medewerkers in het zonnetje. Dit jaar werden zij blij verrast met het beleidsplan van de komende vijf jaar in zakformaat, een beleidsplan waar alle medewerkers hun aandeel in hebben gehad. De waardering voor de medewerker werd dit jaar vergezeld door een praktisch cadeautje; een knipoog naar ons nieuwe strategisch beleidsplan, een weerstation. Zo kunnen we de klimaatsverandering volgen bij onszelf, binnen onze organisatie, en daarbuiten. Ook dit werd door een ieder enorm gewaardeerd.

IMG 5685